Κατηγορίες
ΓΟΝΕΙΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ

Λυκόπουλα: Προσωπικές Δημιουργίες

Κάθε Λυκόπουλο αφού δώσει την Υπόσχεση του και ανάλογα με τις προσωπικές του ικανότητες και κλίσεις, μπορεί μετά από ενασχόληση σε ένα ή περισσότερα αντικείμενα Ερασιτεχνικών Ασχολιών, να παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς του στην Αγέλη του. Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η προσωπική δημιουργία στο σχετικό αντικείμενο που επέλεξε και του απονέμεται το Βεβαιωτικό Αναγνώρισης Προσπάθειας. Συγκεντρώνοντας το Λυκόπουλο τρία βεβαιωτικά σε διαφορετικά αντικείμενα του ίδιου θεματικού πεδίου του απονέμεται το αντίστοιχο σηματάκι που φοράει στη στολή του!

Στην Αγέλη των Λυκοπούλων υπάρχουν 114 διαφορετικά θέματα, ή Ερασιτεχνικές Ασχολίες όπως τις λέμε, που ανάλογα με το περιεχόμενο τους ταξινομούνται σε πέντε μεγάλες κατηγορίες: Ζωή Υπαίθρου, Σωματική Αγωγή, Τεχνικές Δεξιότητες, Πνευματική Καλλιέργεια & Κοινωνική Συνεργασία.

Κάθε Ερασιτεχνική Ασχολία έχει τις δικές της απαιτήσεις. Πως να γίνεις Μάγειρας αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ή πως να γίνεις Δημοσιογράφος αν δεν ξέρεις να παίρνεις συνεντεύξεις. Επικοινώνησε λοιπόν με τον Ακέλα σου τι πρέπει να κάνεις για την Ερασιτεχνική Ασχολία που διάλεξες και μέχρι πότε μπορείς να ολοκληρώσεις την προσπάθεια σου. Όταν είσαι έτοιμος, μπορείς να παρουσιάσεις τη δουλειά σου στην Αγέλη. Με την παρουσίαση της δουλείας σου για την Ερασιτεχνική Ασχολία που διάλεξες, ολοκληρώθηκε και η προσπάθεια σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαρτόνια, φωτογραφίες, εικόνες και ότι άλλο σκεφθείς για να κάνεις μία παρουσίαση ολοκληρωμένη.

Μπορείς να βρεις όλες τις Ερασιτεχνικές Ασχολίες, το περιεχόμενο τους αλλά και που ανήκουν εδώ.